Sessió de fotos aniversari!

EL TEU BEBÈ HA CRESCUT MOLT I JA GAIREBÈ TÉ UN ANYET?

És el millor moment per guardar aquest record!

El temps passa molt ràpid i els més petits i petites de la casa són els que més creixen. Amb 12 mesos han après a gatejar, a fer gestos, a tenir curiositat pel seu entorn, a pronunciar les primeres paraules, han crescut les primeres dents, han provat gustos nous…Per això volem immortalitzar aquest moment amb imatges i poder recordar sempre aquell primer any de vida del vostre bebè.

Les sessions cake smash són ideals per celebrar aquest dia tan especial. Prepararem globus, banderetes, guirnaldes, pom poms, confeti…i un pastís! Si, un pastís per menjar!

EN QUÈ CONSISTEIX?

Es tracta d’un reportatge molt divertit, fem fotos mentre el o la protagonista destrossa el pastís, i després acabem amb un bany d’aigua i sabó per netejar-los ja que la majoria acaben pringats fins a dalt de tot! 

La sessió es divideix en tres parts:

  • Fotos del/la protagonista sense pastís i fotos de família.
  • Fotos destrossant el pastís i embrutant-se.
  • Fotos a la banyera o cubell per netejar-se.

Durant la sessió podrà jugar amb tot el que l’envolta i jo estaré allà per immortalitzar-ho i vosaltres per disfrutar-ho. L’experiència és molt divertida ja que la majoria de vegades és el primer pastís que proven i tots/es responen amb una expressió diferent. Es pringuen ells, l’estudi i nosaltres, la diversió està assegurada! El resultat de les fotos del primer aniversari és molt simpàtic, alegre i únic.

I si al nostre bebè no li agrada el pastís? Ens ha passat alguna vegada que el bebè no actua com havíem pensat que ho faria. Igual que els adults, ells i elles també tenen els seus gustos i no a tots ens agraden els pastissos. En aquest cas no us preocupeu perquè a l’estudi tenim molts recursos per fer riure al vostre bebè assegut/da al costat del pastís. També tenim estris de cuina per tocar el pastís sense que es pringuin les mans…el pastís es pot convertir en un tambor, en una pilota o en una cadira! Cada bebè és diferent i nosaltres ens encarreguem de descobrir com fer que la sessió segueixi endavant amb somriures assegurats.

I EL PASTÍS COM HA DE SER?

Nosaltres podem encarregar-nos del pastís, la @fabrica_de_pasteles el preparen al vostre gust i a conjunt amb la decoració que més us agradi. Es pot personalitzar amb la forma, colors, nom o decoració que vulgueu. Preparat per a que un bebè pugui tastar-lo i menjar-ne sense que li faci mal, ja que està cuinat amb pa de pessic, nata vegetal i sense lactosa. S’ha de tenir en compte que no es menjaran el pastís sencer, només el proven i com a molt es llepen les mans.

En el cas que el teu bebè tingui alguna al·lèrgia o intolerància a algun aliment fes-nos-ho saber per adaptar el pastís a les vostres necessitats.

El pastís no està inclòs als packs de fotos (té un suplement de 25€), així que si ho preferiu podeu portar-lo vosaltres sense cap problema.

PODEM TRIAR LA DECORACIÓ?

Sí, la decoració és totalment personalitzada al vostre gust, amb les tonalitats i objectes que més us agradin. Tenim una guia amb diferents escenaris de mostra que podeu modificar o adaptar per aconseguir un resultat únic. Si teniu alguna idea feu-nos-ho saber i la preparem amb molt de gust!

COM HA DE SER LA ROBA?

Normalment us recomanem utilitzar dos looks diferents. El primer per les fotos de família i del/la protagonista i el segon per destrossar el pastís. La part del bany la fem sense roba ja que a la foto només apareix de la panxa cap amunt. Podeu portar la roba que més us agradi o a l’estudi tenim vestuari per les tonalitats més freqüents i també alguns conjunts de corona i “cubrepañal”. Un cop hagueu decidit la decoració, us ajudarem a triar el millor look per les fotos!

ON FEM LES FOTOS? QUAN DURA? QUINS DIES LES PODEM REALITZAR?

Les sessions d’aniversari les realitzem al meu estudi situat a Sant Climent de Llobregat (Barcelona). Aquí ho tenim tot preparat per dur a terme la sessió sense que vosaltres us hagueu de preocupar per res, simplement venir i gaudir de l’experiència.

La sessió dura aproximadament 1 hora però depèn molt de cada bebè. Alguns es cansen més ràpid, altres necessiten un temps d’adaptació amb l’espai i altres es quedarien hores i hores fent fotos…  Per a aquest tipus de sessió no fixem un temps límit si no que estarem el temps que creiem oportú per a que us emporteu a casa el millor record d’aquest dia tan especial.

Realitzem les sessions de fotos de dilluns a dissabte amb hora concertada i adaptada al bebè per evitar que coincideixi amb les hores de menjar i dormir. És molt important no trencar les seves rutines ja que això provocaria malestar, no voler separar-se de vosaltres i poques ganes de somriure. Ha de venir amb les piles ben carregades!

QUAN HE DE RESERVAR? PODRÉ TENIR LES FOTOS PEL DIA DE L’ANIVERSARI?

Si voleu tenir el reportatge pel dia de l’aniversari hem de fer les fotos 2-3 setmanes abans. Un cop haguem fet la sessió de fotos us enviaré un link privat amb la galeria perquè trieu les fotos que més us agradin des de casa. Quan rebi la vostra selecció el temps d’entrega és d’entre 1 i 2 setmanes segons el pack que trieu.

T’ANIMES? POSA’T EN CONTACTE AMB NOSALTRES I COMENÇAREM A PREPARAR AQUEST DIA TAN ESPECIAL!