sabina

 

Des de ben petita que m’agradava asseure’m en un racó de l’estudi per veure com el meu pare feia fotos…jo amb la meva càmera de plàstic les feia a la meva manera. Amb els anys, la fotografia s’ha convertit en la meva passió.

Per aquest motiu vaig començar a investigar com funcionaven les càmeres. Des de la càmera fosca amb una caixa de cartró, passant per la càmera analògica fins arribar a la càmera digital. Aquesta investigació es va convertir en el meu treball de recerca de 2n de Batxillerat. Un any més tard vaig començar a estudiar el Grau de Fotografia i Creació Digital al CITM on vaig aprendre a veure la vida des de darrere d’una càmera. Van ser 4 cursos practicant diferents tipus de fotografia on enquadrar, exposar i saber transmetre els sentiments eren els elements essencials i indispensables per convertir un instant de la vida real en una fotografia.

Un cop acabats els meus estudis, vaig decidir seguir la meva carrera professional dedicant-me a la fotografia infantil.

Per mi és una feina molt gratificant que vulgueu compartir amb mi els moments importants de la vostra vida per poder-ho immortalitzar. Són moments i records que mai s’esborren de la nostra memòria i que gràcies a aquestes imatges perduren per tota la vida.