embaras_web

El reportatge d’embaràs consisteix en una sessió molt dolça que et recordaran els 9 mesos d’espera i d’il·lusió que et van canviar la vida. Et recomanem realitzar la sessió durant les setmanes 28 i 34 aproximadament. En aquest periode de temps la panxa ja es nota i encara tens llibertat per moure’t sense dificultats. Les últimes setmanes solen ser més esgotadores i incomodes fet que causa nervis i poca tranquilitat per disfrutar de la sessió. Tot i així, cada mare i embaràs evoluciona diferent i per aquest motiu sou vosaltres les que heu de decidir quan us trobeu més còmodes per fer les fotos.

El reportatge es pot realitzar a l’exterior o a l’estudi i poden participar el pare i els germans o germanes, si és el cas.

Vull veure més fotos!

nadons_web

La sessió de nadons la realitzem durant els primers dies de vida del teu fill. Els primers gestos, moviments, somriures, la forma dels peuets i les petites manetes amb els seus dits…tot això capturat en unes imatges que recordaran aquests primers dies del teu nadó.

És molt important realitzar la sessió durant els primers 5-15 dies de vida del petit/a i en horari de matí. Durant aquest temps encara mantenen la flexibilitat per adoptar la posició fetal i el seu somni és molt profund, fet que permet col·locar-los com vulguem sense que se n’adonin. A partir dels 15 dies ja comencen a tenir còlics, el seu somni és més lleuger i tenen força als braços i a les cames, fet que provoca que ja no poden adoptar postures recargolades.

La duració d’aquestes sessions és d’entre 2 i 4 hores, segons el nadó. La tranquilitat, la paciència i la calma són fonamentals en aquest tipus de sessions ja que ens hem d’adaptar al ritme del nadó i donar-li el seu temps perquè s’adormi. La majoria del temps el dediquem a tranquilitzar el nadó, donar-li menjar i adormir-lo. Les fotos es fan adormits (per la seva comoditat i seguretat) però en casos excepcionals en que el nadó està tranquil i amb la mirada fixada se’n poden fer algunes de desperts. També hi poden participar els pares i els germans o germanes.

Per aquest tipus de reportatge no és necessari que porteu res, però si teniu algun objecte o roba que voleu que aparegui a les fotos l’afegirem sense cap problema.

Les sessions de nadons es poden realitzar al nostre estudi o a casa vostra.

Us recomanem que reserveu la sessió durant l’embaràs, així quan neixi només ens haurem de preocupar de buscar el dia que millor us vagi per fer la sessió.

Vull veure més fotos!

bebes_web

El teu bebè està creixent molt ràpid? No t’espantis…és normal, és que el temps passa i no ens n’adonem! Et proposem una sessió del teu petit o petita per a que aquest moment duri per sempre. Fotografiarem somriures, gestos i la felicitat que desprenen els més petits de la casa.

Vull veure més fotos!

nens_web

Els primers anys són els que més ens costen de recordar i són els més importants de la infancia. Els primers passos, les primeres paraules, l’aparició de les dents, el perquè de les coses, els “jo ja sóc gran”…per aquest motiu són els que més il·lusió fa immortalitzar.

Les sessions amb nens d’1 a 3 anys són molt divertides però també hem de tenir molta paciència. En aquesta edat tenen el món al seu abast i la seva principal preocupació és descobrir. Per això, quan volem que s’asseguin aquí ells voldran seure allà, i quan volguem que riguin no riuran. Tot i així, és una de les millors edats per aconseguir imatges espontànies i divertides que es converteixen en el millor record de la nostra infancia.

A partir dels 3 anys els nens i les nenes ja són petits models. Ens diuen que ja són grans i podem fer amb ells el que vulguem, fotos divertides, fotos formals, fotos que ells han pensat fer, saltant, ballant, jugant, cridant…la imaginació al poder!

Vull veure més fotos!

comunio_web

La Comunió és el dia que recorden tota la vida. És el seu dia, el seu moment i la seva celebració. Realitzem les sessions a l’estudi i a l’exterior, amb el vestit de comunió i amb roba informal. La sessió de Comunió es realitza aproximadament un mes i mig abans de la celebració, segons el tipus d’àlbum o recordatoris escollits. A l’estudi tenim accessoris per fer les fotos però a part els protagonistes poden portar les seves joguines o objectes preferits per a que surtin a les fotos (pilotes de futbol, peluixos, hula-hop, nines, instruments…). D’aquesta manera obtindrem un reportatge personalitzat i seran ells o elles els que decideixin com serà el record de la seva Primera Comunió.

Vull veure més fotos!